Vijesti

Dobili smo prvi gameplay za Baldur’s Gate 3: “Sadašnje konzole nisu dovoljno snažne za ovo”

PAX Eeast u Bostonu ipak nije uspio spriječiti Corona virus, a virus nije spriječio ni Larian Studios da prikaže prvi gameplay ikad za Baldur’s Gate 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su cinematične animacije savršene i zaista sam vrh industrije, po pitanju gameplaya se vidi kako je igra još uvijek u debeloj fazi razvoja, a najviše zamjerke će fanovi serijala imati na borbu na poteze, jer izgleda, Larian ne zna drugačije.

To se vidi na svakom koraku jer će, oni koji su ga igrali, brzo primijetiti kako je Baldur’s Gate 3 dosta toga preuzeo od Divinity: Original Sin. Što u globalu ne mora značiti ništa loše, dapače, Baldur’s Gate 3 u ovoj fazi izgleda i igra se odlično, a količina detalja koji život znače je zapanjujuć.

Baldur’s Gate 3 će na PC i Stadiji izaći negdje kasnije ove godine u early accessu, a kasnije vjerojatno i na konzolama nove generacije. Naime, developeri su već sada otpisali sadašnje konzole s objašnjenjem kako su one preslabe za izvođenje njihove igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano