Vijesti

Dođite na posljednji ovogodišnji Tekken 7 turnir, 15. 12. 2019.

Nakon što su razveselili posjetitelje Reboot InfoGamera svojim do posljednjeg mjesta ispunjenim turnirima, skupina entuzijasta fighting game žanra „Crouch Guard“ organizira još jedan turnir za Vas, a ovog puta je riječ o Tekkenu 7!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir pod nazivom „Tekken 7: BreakPoint Tournament“, održat će se 15. prosinca u gamerima poznatom HangOut Baru, čestom mjestu održavanja fighting game turnira u Zagrebu. Uz dobru atmosferu domaće fighting game zajednice i napete mečeve vještih majstora Tekkena, moći ćete se osvježiti pivom po cijeni od 15 kuna ili se pak oduprijeti hladnoći s nekim od toplih koktela koje HangOut Bar sprema samo za vas.

Uz već spomenute iskusne borce domaće scene, uvijek su dobrodošla i nova, a vjerujemo da će ih motivirati nagrade koje spremamo: pobjednik dobiva 50% popusta na tetovažu kod talentirane „Tattoos by Petra“ i jedan od spektakularnih koktela HangOut Bara po vlastitom izboru! Sva tri najbolje plasirana natjecatelja dobivaju paket Pivovare Medvedgrad, plakete unikatnog dizajna knjigovežnice KnjigOprint da im turnir ostane u lijepom sjećanju, a Crouch Guard osobno ih nagrađuje SteamKeyjevima da se opuste uz neke od atraktivnih gaming naslova!

Ako niste u mogućnosti doći na turnir, streaming ekipa „ScruMedia“ je osigurala prijenos uživo. Za više informacija i pravila turnira, pogledajte Crouch Guardovu Facebook stranicu! Zagrijte palčeve i vidimo se na turniru!

15. prosinac, 15:30 sati, HangOut Bar/Tomićeva 5a!

Facebook event

Vidimo se!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano