Vijesti

Dok drugi nude sniženja za Black Friday, Humble Bundle nudi igru potpuno besplatno!

Remake igre za koju se kultni časopis Hacker pitao “Je li Outcast idejno i grafički najbolja igra svih vremena?”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tradicija se nastavlja pa tako i ovoga puta Humble Bundle nudi igru koju možemo besplatno preuzeti određeni period. Ovoga puta na redu je Outcast: Second Contact – remake originalnog Outcasta iz 1999. godine koju je Gamespot tada nazivao avanturom godine te su bile izrazito hvaljene open world mogućnosti igre koje je nadišao tek Grand Theft Auto 3 dvije godine kasnije. Također, Outcast se smatralo prvom igrom koja je koristila voxele u grafičkom prikazu.

https://www.youtube.com/watch?v=E1coUc1M2Ps

18 godina kasnije, dolazi remake pod nazivom Second Contact. Ako ćemo biti iskreni, vizualni prikaz u remakeu je već prilikom izlaska izgledao zastarjelo. Ako vas to ne smeta, Outcast: Second Contact će vam pružiti tonu zabave u istraživanju planeta po imenu Adelpha gdje se tehnologija i magija miješaju u jedan zanimljiv splet ispunjen raznim protivnicima, questovima i tajnama kao što su drevne napredne civilizacije koje treba otkriti. Sve to je umotano u onaj klasičan “3D akcijska platformska avantura” gameplay koji je bio prisutan koncem 90-ih.

Ako vam je sve to primamljivo, odite OVDJE i preuzmite igru u svoj Humble Bundle Library potpuno besplatno. Akcija traje ograničeno kao i obično, te u trenutku pisanja ovg teksta traje 1 dan i 9 sati. Stoga požurite!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano