Vijesti

Dosadili su vam PES i FIFA? Stiže Golazo, potpuno nova nogometna igra

Unatoč nekim sitnijim promjenama, poboljšanjima i pogoršanjima ne možemo se oteti dojmu kako su posljednjih godina FIFA i PES praktički isti. Iste utakmice, isto varanje AI-a, isti prolazi, iste kombinacije i kombinatorike na terenu. O forsiranju mikrotransakcija nećemo ni govoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekad smo imali This is Football i neke druge nogometne igre koje bi nekad razbije monotomiju, međutim, već dugo vremena ništa.

Uz 52 momčadi tu je i Hrvatska s imenima igrača kojih se nebi posramio ni ISS ’98.

To će pokušati promijeniti Golazo!, nogometna igra koja nije simulacija već arkada, a u korist zabave će ukloniti neka osnovna nogometna pravila, poput prekršaja, zaleđa i broja igrača. Ovo je u suštini ljubavno pismo nogometnim igrama iz 90-ih.

Izgleda glupavo, ali zabavno. Već vidimo na što ćemo tratiti zimske vikend večeri, u mutliplayeru s prijateljima i što više piva. Golazo! na PS4 i XONE stiže za točno tjedan dana 28. 11.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra