Vijesti

Došao je ogroman patch u FIFA-u 19 koji konačno popravlja prejake “finesse i timed finishing udarce”

Trebalo je samo 4 mjeseca da ovo poprave!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ptice na grani znaju da je FIFA 19 daleko najpopularnija nogometna i sportska simulacija. Ptice na grani također svaku noć pod prozor pjevaju kolika arkada zna biti FIFA 19, ali dobro, igračima to ne smeta. Mali, ali bitan korak ka simulaciji ili pravoj stvari, EA je napravio s novim patchem koji konačno popravlja jednostavno prejake ili overpowered finesse i timed finishing udarce. Precizni, fini ili mekani udarci nisu nikakva novina u FIFA-i 19, ali u ovoj verziji su daleko, daleko prejaki. Gotovo da je nemoguće obraniti ih i braniti se protiv njih. Još kad naletite na igrača koji igra samo FIFA-u 19 možete se slikati.

Timed finishing udarci trebali su biti prvenstveno risk and reward udarci, ali u praksi to nije tako. U praksi, udarci koji ni blizu nisu bili dobro pogođeni, završavali su u golu, pa u biti uopće nije bilo nekog rizika u njima. EA je detektirao problem i konačno je shvatio da kombinacija finesse + timed finishing udarca je prelagana za izvesti, a ako i promašite tajming svejedno je često bio gol. 

before

Prije patcha

after

Poslije patcha

EA je smanjio preciznost žutih i crvenih timed finishing udaraca, pa će tako sad puno njih manje ulaziti u gol. Također, kod odlično pogođenih udaraca (zelenih) smanjeno je vrijeme kad možete kliknuti da bi ih savršeno pogodili stoga će te od sad morat brže reagirati, ako želite puknuti savršen udarac. Ova mehanika bi tako konačno trebala postati kao što je bila najavljena prvi dan – risk and reward. Osim što je EA nadamo se popravio udarce, smanjena je i brzina kretanja golmana kontroliranog od strane igrača. Ogroman patch popravio je još puno drugih stvari, a sve promjene možete pronaći na službenom FIFA 19 portalu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano