Vijesti

Dota Underlords prvi battlepass je besplatan za sve igrače

Autobattleri ili autochess igre, kako vam je draže, nastavile su svoj put prema osvajanju tržišta. League of Legendsov Teamfight Tactics je prema nekoj slobodnoj procjeni u ovom trenutku popularniji, dok ga Dota Underlords, koja je praktički popularizirala žanr, prati u stopu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje su igre tek u ranijim fazama razvoja, još uvijek traže svoj put, pa je tako iz Valvea testiraju battlepass prije pokretanja prve sezone u Underlordsu.

“Proto Pass” se tako počeo testirati, a iako se radi tek o testu, on već sad nudi prave kozmetičke nagrade. Kroz dnevne i tjedne izazove možete osvojiti čitav niz ploča za igranje, banera, vatromera, respawn efekata i drugog.

Prvi challengeovi i prikaz levela.

Dota Unterlords je besplatan na Steamu i Androidu, tako će ostati i dalje, pa će biti zanimljivo vidjeti na koji način će Proto Pass utjecati na igru, s obzirom da bi on trebao donositi veliku glavnicu prihoda od igre.

S Proto Passom stigla je i nova nagoradnja koja je pojednostavnila UI te uvela poboljšanja u matchmaking.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano