Vijesti

Dr. Disrespect pokopao Apex Legends i nazvao ga “mrtvom igrom”

Well, that escalated quickly. Nije dugo bilo potrebno da Apex Legends prođe put od heroja pa do “mrtve” igre. Znati i sami da influenceri kao što su Ninja i Dr. Disrespect imaju ogroman utjecaj na igrače, a ovaj potonji je potpuno izgorio od igranja Apexa i tvrdi da je to to.

Jako loša sezona

Dr. Disrespect tvrdi da igru neće spasiti battle pass i sezona jer je vidio sve što igra nudi i da je ona prilično već sad gotova zato što Respawn nakon fantastičnog launcha nije pružio dovoljnu podršku igri u smislu novog sadržaja.

Iako je igra izašla tek prošli mjesec on smatra da Respawn ne radi dovoljno na novom sadržaju i da će igra uskoro biti gotova. Iako je ovo vrlo vjerojatno ekstremno razmišljanje, činjenica je da su battle pass i nova sezona prilično loši i mlaki što se tiče sadržaja.

Gotovo da ne donose nikakvu dodatnu motivaciju za igranje. Ako je Respawn trebao negdje pogledati kako se radi battle pass i osvježava igra, onda je tu Epic majstor zanata. Ovako su propustili zakucati Fortnite, čak štoviše, dobili su nezadovoljne igrače koji nisu uopće sretni novim sadržajem i igra je po prvi nakon izlaska pretprila žestoke kritike.

Oznake

3
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
kplusmortadelaDark IndigoPetko13 Recent comment authors
novije starije popularnije
Petko13

Pa jos nema solo moda….

kplusmortadela

Jel nije isto reko za fortnite prije mjesec dana?

Dark Indigo

Bitan lik za cijelu gejming populaciju xD

Povezano

Back to top button
Close
Close