Vijesti

Dr. Disrespect se ispričao jer je snimao ljude u javnom WC-u

Dr. Disrespect je gluma, i navodno ništa više od toga, kaže čovjek koji ga utjelovljuje – Guy Beahm. “Oni koji me poznaju godinama prije uloge znaju kakav sam,” napisao je u podužem postu na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad smo hodali uokolo po E3 sajmu nastojali smo se uživjeti u ulogu Dr. Disrespecta. Dr. Disrespect je umišljen. neugodan, drzak, nije lako se uživjeti u takvu ulogu izvan streama, pa nismo ni razmišljali o posljedicama. Uloga nas je zaslijepila i odnijeli smo našu avanturu na kriva mjesta” priznao je između ostalog Guy Beahm.

Nismo imali nikakvih bolesnih namjera i mislim da je to bilo očito svima koji su pratili čitav stream.

Cijeli incident opisao je kao korak unatrag na ovom njegovom projektu te se nada da će ga ljudi, usprkos svemu, nastaviti pratiti. Mi bismo samo dodali da je povukao fantastičan marketinški potez, a ujedno nam dao jednu dobru ideju. Glumit ćemo da smo netko drugi, opljačkati benzinsku, ispričati se u ime uloge, a pare zadržat.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano