Vijesti

Dreams dobio odličan launch trailer – ako možete, podržite ovu igru

Dreams će biti zaista posebna igra koju mnogi neće nikada ni pogledati. Znamo to već sad jer hype oko igre za jednu PlayStation 4 ekskluzivu nije velik, što je zapravo vrlo neopravdano kad pričamo o ovoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisali smo već na desetke puta kako je Dreams jedinstvena igra na tržištu koja omogućava da napravite sve što želite i sve što ste ikada mogli zamisliti. Već sad postoji na stotine i stotine nevjerojatnih kreacija koje su igrači napravili i teško je sve i opisati.

https://www.youtube.com/watch?v=Btj6Ziu_QpU

Ako nemate maštu kao autor ovog teksta, ništa vas ne sprječava da igrate na tisuće nivoa koje su kreirali drugi igrači. Već sad postoji na tisuće nivoa i svjetova koje možete igrati i isprobati. Igrači su kreirali u Dreamsu stotine različitih žanrova i poznatih igara koje izgledaju spektakularno.

Dreams izlazi 14.2. i igru možete kupiti za 269kn putem PlayStation Storea. Media Molecule je vjerojatno najkreativniji studio na tržištu, a sami su rekli da će Dreams biti projekt koji će trajati i razvijati se preko 10 godina.

Ako možete i želite podržite ovakve kreativne stvari. Zbog njih svijet igara je predivna stvar.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano