Vijesti

Dreams je najbolja PlayStation 4 ekskluziva koju nećete nikad igrati!

Čudo od igre!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već nekoliko puta smo pisali o ovoj igri koja trenutno ne uživa kod nas neku veliku popularnost jer je drugačija od drugih. Možda zato jer Dreams teško ubaciti u bilo koju kategoriju ili žanr jer Dreams je sve. Dreams može biti sve. Želite li FPS pucačinu? Može. Želite li vožnju? Može. Želite li platformer? Može. Sve može, jer Dreams sve može. Više od igre, Dreams je alat koji je Media Molecule ponudila nama igračima da napravimo igru kakvu mi želimo. Većina nas je oduvijek sanjala napraviti svoju igru ili nekoliko verzija igara odjednom. Sad sve možete to napraviti, i nekoliko puta sam već napisao – jedina granica je vaša mašta. Dreams još nema datum izlaska, ali znamo da izlazi ovu godinu.

Beta je bila jedno vrijeme pod NDA zabranom, a nakon što je Media Molecule maknula NDA, svjedočimo predivnim kreiranim svjetovima i igrama od strane igrača. Naravno da će Dreams imati i hrpu nivoa kreiranih od strane profesionalaca iz Media Molecule, ali trenutno igrači rade čuda. Iskreno, sam sebi ne mogu objasniti zašto ova igra ne privlači veću pažnju. Možda zbog toga što nema određeni žanr, što nema granica i što je nešto novo? Ne znam.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ZELDA, SUPER MARIO, DARK SOULS I HRPA DRUGIH IGARA U DREAMSU

https://www.youtube.com/watch?v=OzsKv9wPnIM&t

YouTube je prepun ovakvih i još puno boljih videea koje rade igrači. Zaista je impresivno vidjeti što sve možete napraviti u Dreamsu. Evo, ja sam imao sreću upasti u betu, ali nažalost nisam kreativan. Uplašio sam se svega što igra nudi jer nema granice. Umjesto da ja nešto glupo kreiram, uživam igrajući keacije drugih igrača i zaista je predivno iskustvo. Ovo je možda jedna od najfascinantnijih igara koju sam imao priliku igrati i vidjeti, a tako malo o njoj se priča. Uživajte u još kreacija. 

https://www.youtube.com/watch?v=lUMgL5tQ24k

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano