Vijesti

Dreams je PlayStation 4 ekskluziva bez granica! Rekreirali Dead Space i Kojimin “Silent Hill” u igri

Samo je mašta igrača granica!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Media Molecule nije studio kao svaki drugi. Njihove igre nisu najprodavanije ikad i neće srušiti sve ljestvice prodaje, ali su jedinstveni u svijetu igara. Teško da postoji uopće kreativniji studio od njih. Vjerujem da je većina vas čula za Little Big Planet, ali vjerujem da većina vas nije čula za njihovu PlayStation 4 ekskluzivu – Dreams. Igra nije razvikana kao neke druge PS4 ekskluzive jer iskreno teško ju je staviti u bilo koji žanr. Igrači ni sami ne znaju što je Dreams. Dreams je sve. Svaki žanr koji vam padne napamet. Svaka igra koju možete zamisliti. To vam je Dreams. Igra koja može biti sve što vi želite. Igra u kojoj možete kreirati sve što vi želite.

https://www.youtube.com/watch?v=tKgy2ZvGxNA

Uvijek smo sanjali i željeli napraviti svoju igru ili igrati žanr koji najviše volimo. Ovdje to možemo sami napraviti ili zaigrati i pronaći među stotinama nivoa koji kreiraju drugi igrači. Dreams nije još izašao, ali izlazi u 2019. godini. Već sad je jasno da će igra pokupiti najveće moguće ocjene, ali neće nikad biti jako popularna. Zna to i Sony koji srećom uvijek podržava rad kreativnih studija kao što je Media Molecule. Trenutno traje zatvorena beta gdje možete isprobati djelić onoga što igra nudi. Kad sam napisao da je samo mašta igrača granica to je prava istina.

Nema toga što ne možete napraviti, a evo samo dva vrhunska primjera kako je sve moguće. Igrači su rekreirali Dead Space i P.T. u Dreamsu. Dead Space je nikad prežaljena horor franšiza za koju se nadamo da će je EA nekad “uskrsnuti”, a P.T. je trebao biti Silent Hill koji je Kojima trebao raditi. Svi znamo da Kojima više nije dio Konamija, pa tako ništa od igre, nažalost. Iako je samo kratki tehnički demo, P.T. je jedno od najstrašnijih iskustava uopće. 

DREAMS – DEAD SPACE

 

DREAMS – P.T.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano