Vijesti

Duke Nukem je dobio svoj fan remake…unutar Serious Sama 3!

Sjećate li se Duke Nukem Forevera? Igru kojoj je trebalo čak 10 godina da je dovrše i izdaju nije prošla dobra. Mogli bismo reći da Duke Nukem nije preživio tranziciju u moderno doba. Međutim, za ovaj fan remake možemo reći sve, samo ne to.

Moder Syndroid je cijelu prvu epizodu Duke Nukem 3D-a nanovo izradio unutar Serious Sam 3 enginea i izbacio je na Steam Workshopu kao mod za SS3. Dostupno je prvih 5 levela (moder ipak nema namjere raditi ostatak igre) u grafičkoj raskoši kakvu i možete očekivati od igre koja je stara 23 godine, a nanovo je izrađena u igri staroj 7 godina.

Svejedno, remake izgleda fantastično, posebice u usporedbi s originalom. Dizajn levela je ponešto izmijenjen, međutim, ostaje vjeran originalu u mnoštvu točaka. S druge strane, modeli oružja i neprijatelja su “izvučeni” iz Forevera i ponešto prerađeni. Kako Duke Nukem 3D izgleda u Serious Samu 3 pogledajte ispod, a čitavi mod možete preuzeti na Steam Workshopu. Ako posjedujete Serious Sam 3.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Zero Recent comment authors
novije starije popularnije
Zero

Ovo djeluje na trenutke čak i bolje od osnovne igre. Impresivno. Možda i instaliram s obzirom da još na disku imam nedavno odigrani SS3. Samo šteta što je samo prvih 5 levela tu, ali razumljivo da čovjek ne želi portati cijelu igru zbog eventualnog copyright claima.

Back to top button
Close
Close