Vijesti

Dva studija koja “nitko” ne voli i dvije igre koje “svi” volimo mrziti poharali su PlayStation 4 ljestvice u 2018. godini

Ne, nije ona igra koju igraju svi, a ujedno je i svi mrze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ljudi TA igra čije ime ne smijemo spomenuti baš kao što Harry Potter ne smije spomenuti ONO zlo ime. ONA igra i ONAJ čarobnjak nisu tema ovog teksta, pa ćemo se okrenuti imenima studija koje “nitko ne voli”, ali očito “svi” kupuju njihove igre. Ako ste igrač znate i sami koja su to dva “omražena” studija. To su naravno Electronic Arts i Activision. I kad pogledate kakvo igrači imaju negativno mišljenje o ove dvije kompanije, logično je da nitko ne kupuje njihove igre. Bilo bi logično, ali znamo svi da nije tako jer znate koje su igre PlayStation 4 vlasnici najviše kupovali digitalnim putem na PlayStation Storeu? Call of Duty: Black Ops 4 i FIFA-u 19. 

Mi ne mrzimo niti jednu gaming kompaniju jer i Activision i EA pružili su nam i pružaju i dalje sate i sate zabave. Očito nismo mi jedini koji igramo njihove igre jer prodajni rezultati kažu dovoljno sami za sebe. Ako ćemo iskreno, nama je ovaj Call of Duty jedan od najboljih u posljednjih nekoliko godina, dok je i FIFA sasvim solidna igra koja mnoge veseli i živcira u isto vrijeme. Za obje igre smo napravili pisane i video recenzije:

FIFA 19 (EU), Black Ops 4 (NA)

Iako možemo reći da igrači diljem svijeta imaju (izuzev Japana) sličan ukus kad pričamo o najboljim igrama, ipak postoje manje razlike između europskog i američkog tržišta. FIFA 19 našla se na vrhu europskog PlayStation Storea kao najprodavanija igra, dok Amerika i njihovo tržište ipak više od nogometa voli puške, pa je prestižnu nagradu najprodavanije digitalne igre odnio Call of Duty: Black Ops IV. Vjerujemo da Hrvatska također nije izuzetak jer FIFA i CoD su omiljene igre i na našem području. Dakle, ovo je lista najprodavanijih digitalnih igara u 2018. godini na PlayStation Networku.

USA PLAYSTATION STORE

PS EU

EU PLAYSTATION STORE

euuuuuuu

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano