Vijesti

Dvije godine nakon izlaska, No Man’s Sky penje se na vrhove ljestvica najigranijih igara na svim platformama

NEXT ekspanzija odradila je svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak redakcije će mi oprostiti to što nisam jedan od onih zaluđenih No Man’s Skyom, ponajviše zbog činjenice što dok oni lupaju po igri 24 sata na dan, svih sedam dana u tjednu, imaju jednu osobu koja stigne napisati tu i tamo pokoju vijest.

Rensesansa

I dok oni tako krvavih očiju dočekuju vikend, Sean Murray otkrio je kako nisu jedini, već dapače, samo su mala masa u moru ostalih nekoliko desetaka tisuća igrača, brojke koja je dovoljna da se NMS probije na vrhove ljestvica po igranosti na svim platformama. Sean je podijelio na twitteru sliku broja igrača na Steamu, a da je slična situacija i na PS4 te Xbox Oneu, vjerovat ćemo mu na riječ.

Sean Murray u ovom se tjednu zasigurno osjeća kao nikad u životu, a kako i ne bi, kad je njegovo čedo napokon zavrijedilo sve požudne poglede koje je dobivalo tijekom posljednjih nekoliko godina. Možemo zaključiti kako je Seanu i maloj ekipi iz Hello Gamesa teškim radom uspjelo preokrenuti naizgled neizdrživu situaciju, a dvije godina nakon izlaska napokon su realizirali ono što su i obećali igračima prije samog izlaska.

Sean je napomenuo kako je svaki dan ovoga tjedna bio uspješniji nego prošli, a obzirom na razinu pozornosti koja za igru raste i dalje iz dana u dan, predviđamo još veći rast broja igrača kroz idućih nekoliko dana… a dalje tko zna. Bit će svakako zanimljivo pratiti može li NMS ponuditi igračima ono potrebno da ih zadrži na duže staze ili će se ubrzo povući s vrha i ostati samo s onim najvjernijim fanovima, poput našeg vođe Hrvoja, koji u ovom trenutku sigurno sjedi pred ekranom, udarajući po igri, okružen muralima Seana Murrayja.

U slučaju da se osjećate bar malo zaljubljeni kao i naš Hrvoje, na našem ćete portalu pronaći hrpu sadržaja vezanog upravo uz sve novosti vezane za No Man’s Sky.

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano