Vijesti

Dying Light 2 je toliko ogromna igra da ćemo prvim prelaskom igre vidjeti samo 50% sadržaja

Jedna od igara koju smo jedva čekali vidjeti na E3-u zasigurno je Dying Light 2. Očekivali smo hrpu novih informacija i podataka, a najviše smo očekivali novi, dugački gameplay. Od toga nismo dobili puno što je prilično razočaravajuće, a već nas pomalo i brine što uopće ne znamo niti okviran datum kad ova igra dolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://www.youtube.com/watch?v=PBpP0l8pmiE

To znači ili da su developeri samo tajnoviti i ne žele puno otkriti, ili da igra nije niti blizu spremna za izlazak. Dying Light 2 je u svakom pogledu puno ambicioznija igra od jedinice, a tu ne mislimo samo na veličinu svijeta, već na samu priču, likove i kompletan svijet igre.

A ako ćemo htjeti iskusiti sve što igra nudi, onda ćemo morati igru prijeći nekoliko puta. Developeri tvrde da s jednim prijelazom igre nećemo vidjeti pola toga. Prema njihovim navodima da bismo iskusili sve i upili kompletan sadržaj, igru će biti potrebno prijeći od 3-5 puta jer je toliko krcata stvarima. Sjetite se da će Dying Light 2 imati sustav odluka i kreiranja priče koja će se granati ovisno o našim odlukama i potezima u igri.

Možda izgleda lijepo i šareno, ali igra će biti još mračnija od prethodnika

Ranije smo pisali da će igra imati i nekoliko mogućih završetaka. Igra će imati puno dublje mehanike od prethodnika što svakako veseli kad uzmemo u obzir da je Dying Light bio sasvim dobra igra.

Ne zaboravite da ćemo Dying Light 2 moći igrati u co-opu do maksimalno 4 igrača. Mislimo na kompletnu kampanju, a ne nekakav zasebni mode. Voljeli bismo da na kraju teksta možemo napisati i datum izlaska, ali ga ne znamo. Više informacija stiže na jesen.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano