Vijesti

Dying Light 2 stiže na proljeće iduće godine, a igrati ćemo u ulozi inficiranog Aidena

Prvi Dying Light jedno je od najugodnijih iznenađenja ove generacije, dok isto slobodno možete multiplicirati ako imate priliku odigrati igru kooperativno. Tamanjenje zombija na sve moguće načine uz fluidno parkour kretanje po ogromnom gradu izvedeno je fantastično, i jedino što je nedostajalo igri bila je dobra priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa iz Techlanda pobrinula se da to ne bude slučaj u dvojci, pa su za priču zadužili Chrisa Avellona, ali i neke od pisaca koji su radili na Witcheru 3. Rezultat svega toga je najnoviji trailer predstavljen na Microsoftovoj E3 prezentaciji.

Pisci su u dvojci malo začinili stvari, pa ćemo igrati u ulozi Aidena, koji je… inficiran. To će našeg junaka navesti na donošenje raznih moralnih odluka, dok developeri obećavaju da će apsolutno svaka odluka donešena u igri imati izraziti utjecaj na svijet. Dying Ligth 2 stiže na proljeće iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano