Vijesti

E3 sajam je dobio još jedan veliki udarac

Electronic Arts već neko vrijeme nije prisutan na E3 sajmu, a prošle godine ga je napustio i Sony koji će isto napraviti i ove godine – u godini dolaska PlayStationa 5. U jednoj od najvažnijih godina gaming industrije napustit će ga još jedno važno ime, što dovoljno govori o samoj organizaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E3 sajam će tako ove godine preskočiti i najpoznatiji novinar gaming industrije Geoff Keighley, koji je posljednjih 25 godina aktivno sudjelovao u organizaciji različitih panela (E3 Coliseum smo uvijek voljeli pogledati), te je aktivno izvještavao iz Los Angelesa.

Geoff je posljednjih godina postao još prepoznatljiviji kao organizator Game Awardsa koji su se prema broju najava novih igara i broju gledatelja približili i najvećim E3 konferencijama. Poznat je i njegov rad na Gamescomu gdje također vodi jedan veliki show, a vodit će ga i dalje.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">I wanted to share some important news about my plans around E3 2020. <a href="https://t.co/EhrreKV9oR">pic.twitter.com/EhrreKV9oR</a></p>&mdash; Geoff Keighley (@geoffkeighley) <a href="https://twitter.com/geoffkeighley/status/1227638604618293248?ref_src=twsrc%5Etfw">February 12, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Nakon što su ga na Twitteru propitali o razlozima svojeg preskakanja E3 sajma, Geoff je napisao kako smatra da se E3 mora promijeniti. Kako kaže, on je imao ideja na koji način to napraviti, međutim, organizatori nisu bili za suradnju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano