Vijesti

EA će izbaciti čak 14 igara na tržište u iduće dvije godine

Da, niste krivo pročitali. Electronic Arts ima velike planove za trenutne i next-gen konzole. Svojim ulagačima i investitorima predstavili su plan poslovanja za fiskalnu 2021. godinu koji zvuči prilično impresivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EA će tako izbaciti 14 naslova od kojih su četiri sportske igre. Za dvije znamo da su FIFA i Madden. Nije poznato koje su ostale dvije, ali pretpostavlja se da je u pitanju NHL i možda NBA?

Druge četiri igre su 3rd party/indie igre, a još dvije igre će biti mobilne. Pretpostavlja se da je jedna od mobilnih igara Apex Legends.

Još nam ostaju četiri igre za koje je EA potvrdio da je riječ o velikim “AAA” naslovima.

Battlefield potvrđen za next-gen, Fallen Order razvalio sve

Više nije nikakva glasina jer je EA potvrdio – iduća Battlefield igra je u produkciji za next-gen hardver i vidjet ćemo ga vjerojatno iduće godine na jesen-zimu.

Kompanija koja je prije dvije godine tvrdila kako su “single player igre mrtve” pohvalila se da je Star Wars Jedi: Fallen Order debelo nadmašio prodajna rezultate. EA je očekivao između 6-8 milijuna, a sad je projekcija iznad 10 milijuna.

Ovakvi fantastični rezultati znače da ćemo u budućnosti vidjeti još Star Wars igara, ali i single player naslova od EA. Sjetite se da je čelnik Respawna, Vince Zampella, od nedavno preuzeo kormilo EA studija.

Apex Legends također bilježi fantastičan uspjeh, pa možemo reći da nije bilo Anthema, EA bi zaista imao odličnu godinu. Moramo im priznati da su Apex i Fallen Order to i zaslužili.

Što mislite kolike su šanse da je među ovih 14 igara remake originalne Mass Effect trilogije?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano