Vijesti

EA i FIFA 20 donose hrpu novih stadiona, lica i prijenose Bundeslige; Igrači kažu da je igra ista kao FIFA 19

Rujan je pred vratima. Mnogi ga ne vole jer znači povratak u školske klupe, ali ga mnogi vole jer rujan je mjesec kad se gaming industrija budi, a ludnica traje sve tamo do travnja-svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rujan je mjesec kad izlaze FIFA i PES i kad se vode bitke koja igra od te dvije je bolja, realnija i spektakularnija. FIFA nekako zadnjih godina uvijek odnese pobjedu 2:1 (licence i spektakl vs gameplay). Ove sezone nam se čini kako će bitka biti još žešča jer je Konami je uložio lovu u licence i ima ih više nego ikad. Čak je ugrabio i Euro 2020.

FIFA 20 – sve isto?

Tako kaže ekipa koja je igrala betu i koja je isprobala igru na Gamescomu. Kažu da nema nekih promjena i da EA nije ništa puno mijenjao što nas iskreno ne čudi kad znamo da je ove godine daleko najveća novost VOLTA nogomet, odnosno ulična FIFA. Volta je toliko ogroman mode da može proći kao zasebna igra. Čini nam se kako je EA najveću pozornost upravo posvetio malom nogometu što itekako veseli mnoge igrače kojima velika FIFA nije zanimljiva.

Naravno, ne trebate dvojiti da će FIFA 20 itekako biti najprodavanija nogometna simulacija i da ćete je imati s kime igrati. Ako ste fan Bundeslige onda će vas jako razveseliti podatak da je Bundesliga potpuno licencirana u FIFA-i 20 što znači – 11 novih stadiona, autentične grafike za prijenose, nikad bolja i detaljnija lica igrača, treneri (da, Niko Kovač će biti, ali bez brata).

Još uvijek čekamo službeni datum demoa (trebali bismo ga saznati možda i do kraja tjedna), a znamo da igra izlazi 24. rujna na PS4, PC, Xbox One i Nintendo Switch.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano