Vijesti

EA je otkrio: Na jesen stiže novi Need for Speed

Došlo je ono doba godine koje Electronic Artsu radi veću reklamu od bilo koje E3 konferencije, reklame ili plaćenog Twitch streama. Radi se, naravno, o godišnjem financijskom izvještaju gdje EA, htio ne htio, svojim ulagačima mora otkriti baš sve. Koliko su zaradili, na čemu rade, koliko love očekuju, koje igre izbacuju…

Pa smo tako iz izvještaja saznali da osim Star Wars Jedi: Fallen Ordera koji stiže 15. 11. ove jeseni, osim već standardne plejade sportskih igara, ćemo igrati i novi Need for Speed, kao i Plants vs. Zombies (prva igra ovih dana slavi 10. rođendan).

Payback je bio dosta dobar, ali zna se što svi žele!

Zasad još uvijek nema nikakvih detalja osim što sa velikom sigurnošću možemo reći kako na igri radi Ghost Games (Rivaly, NFS 2015, Payback), međutim, očekujemo kako ćemo otkriti baš sve za mjesec dana na EA Play konferenciji u Los Angelesu. Mi se, kao i uvijek, nadamo povratku u Street podserijal i već čujemo u pozadini ♪♫♬ riders on the storm ♪♫♬.

Oznake

6
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
ZeroYakuza_stingerWekyMaster_XIcek ™ Recent comment authors
novije starije popularnije
Master_X

Zadnji NFS koji je valja je bio Criterionov,a ovo sve smeće na smeće.

Zero

HP 2 je bio čist solidan prije nego je krenulo nizbrdo s neonkama, nitrom, naljepnicama i ostalim glupostima, potom su probali s nekim wannabe sport simom, nakratko se vratili na pravi put s Criterionom, sve da bi napokon došli do kompletnog apsurda s isfuravanjem na Fast&Furious i neke underground brije. Problem NFS-a je da više nema pravi identitet, što realno ne može ni imati kad naštancaš preko 20 igara u otprilike isto toliko godina.

Yakuza_stinger

Možda i nije izgubio identitet. Istina, u sada već 25 godina postojanja su se izredale razne tematike koje si nabrojao, ali rekao bi da većina nas (osim klinaca) pamti dane sve do HP2 kad je NFS imao isključivo grand tourer aute koje vozikaš lijepim krajolicima i ponekad bježiš od murjaka. Nikakav seljo beljo tjuning i nikakve Shift simulacije. Iako meni prvotno isfuravanje Fast & Furiosa u vidu Underground 1 i 2 uopće nije bilo loše i nebi se bunio kad bi izašao U3.

Zero

Nedostaju mi ti raniji NFS-ovi koji su stvari držali jednostavnima. Prvi Underground je bio ok za odigrati, ali već nastavak nisam imao volje ni posuditi od frenda, koji se trudio uvjeriti me da je vozikanje otvorenijim gradom u sličnom Underground điru super. Mene to nikako nije privlačilo.: (

Icek ™

Payback je bio “dosta dobar”? Dosta dobar promašaj cijelog serijala? Cijeli tuning zaključan iza luck based rng kartica i odvratnih mikrotransakcija. Najodvratniji pokušaj pay to play što je EA pokušao ugurati u full price igre.

Weky

Realno zadnji dobar NFS je bio NFS 3 prije dvadeset godina.

Povezano

Back to top button
Close
Close