Vijesti

EA odlazi na ulicu i pokušava zakucati s NBA Liveom 19

Jedina konkurencija 2K-ovoj košarci dolazi u novom izdanju i ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dignite ruke svi kojima je NBA Live 18 bio bolja košarka od 2K18! Vjerujem da vas nije puno jer, koliko god 2K forsirao mikrotransakcije, ima bolju košarku od EA-a i ta je situacije nepromijenjena već nekoliko godina. Ne znamo puno o novom NBA-u, ali trailer je već vani i ovaj put ćemo osim košarkapkih arena posjetiti i ulicu te zaigrati na betonu. Nažalost, nije riječ o Street verziji gdje ćemo izvoditi sedmerostruki salto kako bismo zakucali loptu toliko jako da bi zapela u betonu, ali svakako je osvježavajuć korak.

https://www.youtube.com/watch?v=J2tMMb4rh1c

Pokušaji nabrijavanja s „we are the one“ spikom će kod nekih biti pun pogodak, a kod nekih potpuni promašaj.

Naravno, gameplay je element na kojem se mora poraditi. Live 18 je svojim drvenim animacijama izgledao par godina starije od 2K-a, a nakon što nas je FIFA razmazila, znamo da i Live može bolje. Igra dolazi već 7. rujna na PS4 i Xbox One te, kako stvari stoje, neće posjetiti PC u ovome izdanju. Live 19 se u svakom slučaju isplati pratiti jer 2K pod hitno treba konkurenciju na njihovoj razini ako želimo vidjeti prekid stagnacije u razvoju košarkaških igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano