Vijesti

EA vraća u život Fight Night serijal?

Prošlo je više od 8 godina od posljednje Fight Night igre. Fight Night Champion izašao je 1. ožujka 2011. za Xbox 360, PlayStation 3 i iOS. Od tada ni traga ni glasa o ovome serijalu koji je zapravo čitavo vrijeme bio i više nego solidan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da bi Fight Night serijal mogao oživjeti, a mi vjerujemo da će u pitanju biti next-gen konzole koje će moći donijeti naprednu fiziku i nikad detaljnije facijalne animacije likova. Znate da je Fight Night imao odlično dočarane udarce u slow motion tehnologiji i zaista je izgledalo spektakularno kako se svaki mišić na licu pomiče. Zamislite samo što će moći next-gen konzole prikazati.

Eddie Hearn je jedan od vodećih promotora u svijetu boksa i otkrio je da ga sve više ljudi ispituje za Fight Night igre i da sve više igrača od njega traži da oživi igru. Iako, čovjek nema veze s njom.

Hearn je zatim kontakirao EA i objasnio im situaciju i što fanovi stalno traže od njega, a iz EA su poručili: “Bez brige, znamo, i radimo na rješenju.” Znači, riješenje nije banat sve te ljude, nego izdati novu igru na kojoj EA očito radi.

“I wrote to EA Sports, ‘Do you realise how many questions I get about Fight Night games – let me bring it back?’
“[They respond with] ‘Oh, we’re looking at it, we’re looking at it.”

Veselimo se itekako povratku Fight Night serijala jer je na tržištu nastala ogromna rupa kad pričamo o boksačkim igrama. Samo da se sve ne svede na nekakav FUT mode i paketiće. Odnosno, BUT mode.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano