Vijesti

Electronic Arts je još više smanjio svoju prisutnost na E3

Ranije ove godine iz Electronic Artsa su javili kako ove godine neće održati svoju E3 konferenciju. Tako se nastavio očigledan pad u organizaciji najvećeg gaming sajma na svijetu, na kojem Nintendo već duže vremena nema svoju konferenciju, od ove godine neće je održati ni Sony, a istim stopama je krenuo i EA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, EA službeno nije ni prisustvovao E3 sajmu posljednjih godina, već su organizirali vlastiti sajam na izdvojenoj lokaciji usporedo s E3, međutim, uvijek smo ga svrstavali u “E3 skupinu”.

Umjesto dva dana, nove igre će predstavljati samo jedan

No vratimo se mi na konferenciju koje neće biti, a umjesto koje smo ipak trebali tokom subote i nedjelje održavanja sajma dobiti posebna livestream predstavljanja novih igara. EA sad javlja da je i taj plan pobio, pa ćemo live predstavljanja novih igara gledati samo u subotu.

Od Respawna i Jedi Fallen Ordera očekujemo iznimno puno.

Jesu li iz EA odlučili smanjiti broj igara koje će predstaviti, ili će samo nagurati sva predstavljanja isti dan? Ne znamo, ali ono što sigurno znamo jest da ćemo dobiti prvi prikaz Respawnovog Star Wars Jedi: Fallen Ordera. Potvrđeno je predstavljanje novih sadržaja i za Apex i Simse, dok vjerujemo kako će biti predstavljena i FIFA 20.

Dakle, osipanje E3-ja se nastavlja i dalje i očito je kako u ovim modernim vremenima velikim izdavačima E3 kao najveći svjetski sajam nije više toliko potreban. Slično se, nažalost, dogodilo već njemačkom Gamescomu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano