Vijesti

Epic će na Fortniteu testirati naprednu destrukciju novog enginea

Epic je razočarao sve obožavatelje Fortnitea s informacijom kako se druga sezona drugog chaptera odgađa na 2 tjedna. Tako će umjesto 6. 2. ona doći tek 20. 2. Ali postoji poprilično dobar razlog tomu, zbog kojeg smo uzbuđeni čak i mi koji ne igramo aktivno igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Epic Games će u Fortnite implementirati Chaos pokretač, odnosno sistem napredne fizike i destrukcije koji se nastavlja na Unreal Engine 4. Radi se o impresivnom sistemu koji je sposoban izvoditi fiziku destrukcije na razini kakvoj još nismo vidjeli u nijednom drugom mainstream pokretaču današnjice. Kako Chaos destrukcija izgleda u praksi pogledajte ispod. Sve se odvija u realnom vremenu, a razina destrukcije čitavih zrada je impresivna.

Znamo kako je i u Fortntieu dosad bilo moguće uništiti praktički sve, ali ni približno ne na razini kakva je prikazana u tech demou iznad. Kako, koliko i hoće li se uopće Fortnite izmijeniti s implementacijom Chaos pokretača tek ćemo vidjeti. Ali vizuale kakvi su prikazani iznad vjerojatno ćemo gledati tek s početkom naredne generacije konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano