Vijesti

Epic Games je kupio Rocket League studio i nitko ne zna do kada će igra biti dostupna na Steamu

Iako je većina nas jučer “žderala” meso s roštilja, netko je i marljivo radio. Mislimo tu na Epic Games koji je kupio Rocket League studio – Psyonix. Samo da pojasnimo – dakle, ne pričamo o Epic Games Storeu, već pravoj kupnji studija koji je sad dio Epica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kada će Rocket League biti na Steamu?

Vjerujte nam da nitko ne zna. Stalno dolaze oprečne informacije, a akteri ove priče nisu ništa čvrsto potvrdili. Prvo je bilo riječi da će se igra zadržati na Steamu (uz naravno Epic Games Store) do kraja 2019. godine.

Onda se pojavila priča da Rocket League odlazi sa Steama za par dana, pa je možda najpametnije pročitati službenu objavu Rocket League kreatora.

Kao što i sami vidite, ne navodi se konkretno do kada će igra biti na Steamu jer jasno je da Epic ne želi da njegov vlastiti studio prodaje igre u konkurentskoj trgovini.

Svejedno, svi vi koji ste kupili do sad igru na Steamu i sve dodatke, moći ćete sasvim normalno igrati i u budućnosti igru. Zanimljivo je samo vidjeti što će biti s budućim DLC-ovima koji će dolaziti ekskluzivno na Epic Games Store, a vi imate Steam igru.

Naravno za sam Psyonix ovo je odlična vijest jer uz Epicove resurse i potporu mogu napredovati još više i pružiti nam još bolje igre. Pretpostavljamo da Rocket League nije jedina igra koju žele raditi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano