Vijesti

Epic je kupio još jednu ekskluzivu za svoj Store

Kontroverzan pristup koji je Epic Games odabrao kako bi se pokušao približiti Steamu uzeo je još jednu “žrtvu”. “Žrtvu”, jer sami developeri i kreatori igre teško da se osjećaju ugroženo, s obzirom na svježi i poveći priljev novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se Metro Exodusu, Outer Worldsu, Satisfactoryju, The Divisionu 2, Borderlandsu 3 i drugima pridružo Outer Wilds – igra koju smo mnogi od nas podržali novčanicima u crowdfunding kampanji, a koja je na kraju prikupila traženih 120 tisuća dolara.

Za razliku od nekih drugih igara koje su na ovaj ili onaj način postale Epic Games Store ekskluzive, Outer Wilds je novce prikupljao 2015. godine s obećanjem kako će igra izaći na Steam u 2016. godini. Zatim je igra odgođena za 2018. godinu, dok se danas na sredini 2019. još uvijek ne zna kad će izaći.

Epic lord savior

Jasno je samo kako se onaj inicijalni novac potrošio, te da je Epic uletio kao spasitelj. Naravno, mnogi su bijesni, jer s obzirom na obećanja u crowdfunding kampanji možemo zaključiti kako ekipa s Mobiusa nije upoznata s etikom.

Kako bilo, radi se o jednoj zaista zanimljivoj igri (posebice to ide space manijacima) koja obećava čitav jedan solarni sustav prepun misterija koje ćemo istraživati, dok je specifičnost same igre ta što će se čitavi svijet mijenjati s vremenom koje prođe u igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra