Vijesti

“Evo ti optika i besplatan internet, igraj Fortnite i platit ćemo ti 6500 kuna”

Ovako otprilike izgleda krilatica “posla iz snova” koji čeka na nekog od sretnih igrača? Nažalost, nagradni natječaj je nedostupan kod nas, a pokrenuo ga je američki HighSpeedInternet.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o servisu koji okuplja najkvalitetnije internet posluživače u zemlji, a unutar natječaja traži ljude, ne nužno profesionalne gamere, koji su spremni igrati i streamati 50 sati Fortnite, a zauzvrat će dobiti godinu dana besplatnog optičkog interneta, gaming ruter u vrijednosti $500, jedan klasični ruter u vrijednosti $200, te $1000 u gotovini.

Posao iz snova? Naravno – ne za sve gamere, ali definitivno DA za milijune igrača koji igraju Fortnite na dnevnoj bazi. Ako nas čitate iz Amerike (znamo da ima nekoliko iseljenika koji nas prate na dnevnoj bazi), ako imate više od 18 godina i imate radnu dozvolu, možete se prijaviti ovdje do kraja mjeseca.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano