Vijesti

F1 2019 ove godine stiže 2 mjeseca ranije, a po prvi put ćemo voziti i Formulu 2

Codemaster bi ove godine trebao izdati svoju desetu Formula 1 igru, a kako bi proslavili taj jubilej ovogodišnja igra s nama ima za podijeliti dvije velike novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva novost je ta da će ovogodišnja F1 igra doći dva mjeseca ranije nego inače. Dakle, umjesto u kolovozu F1 2019 igrati ćemo lipnju. Igra stiže 28.6. na PC, PlayStation 4 i Xbox One što je svakako pozitivan pomak, jer kolovoz je nezahvalan mjesec za izdavanje bilo kakve igre, dok to posebno vrijedi za jednu F1 igru čija je sezona već na polovici.

Druga novost su Formula 2 natjecanja, odnosno F2 karijera u kojoj ćemo zauzeti mjesto jednog od vozača iz prošlogodišnjeg rostera, a onda ćemo eventualno napredovati u 2019. godinu kao F1 vozač. Formula 2 je u potpunosti licencirana sa svim timovima i vozačima.

Dakle, F2 karijera će funkcionirati ovako kako smo objasnili, dok bismo sezonu 2019. s aktualnim rosterima i timovima trebali voziti nešto kasnije, kad bi se sve to naknadno implementiralo u igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano