Vijesti

Factorio iduće godine izlazi iz early accessa

Jako veliki broj developera iskoristio je Steamovu early access sekciju kao priliku da se monetizira ni približno dovršena igra, a zatim se šlepa godinama s poluzavršenim poluproizvodom. Factorio nije takva igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Factorio je iznimno zarazna, fantastično optimizirana igra i jedna od najboljih ocijenjenih na Steamu svih vremena. Factorio je toliko dobar i ispoliran već godinama, da je čak i mene iznenadila informacija kako se još uvijek nalazi u early access fazi.

Tako su developeri najavili kako će Factorio u svoju 1.0 verziju ući u rujnu iduće godine, a nakon čega se neće stati s dodavanjem novog sadržaja, što bi trebalo dodatno produžiti vijek trajanja igre u kojoj skupljamo resurse i gradimo, odnosno automatiziramo tvornicu. Ako niste isprobali, a ljubitelj ste strategija, predlažemo da ni u kojem slučaju ne kupite ovu igru. Izgubit ćete život, prijatelje, obitelj, biti će te pospani i smanjit će vam se produktivnost na poslu. Factorio je čista zaraza.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra