Vijesti

Fallout 76 dolazi na Steam i konačno uvodi NPC-ove, priču i prave questove u igru

Moram vam priznati da mi je dosta smiješno pisati vijest o tome kako jedna Fallout igra uvodi NPC-ove u igri kad znamo da je Fallout oduvijek bio igra koju smo igrali baš zbog tih istih uvrnutih NPC-ova i njihovih misija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, onda je došao Fallout 76 i postao je jedan od najvećih promašaja ikada u povijesti svijeta igara. Najavljen na velika vrata i velika usta laži, Fallout 76 je trebao ponuditi neviđeno MMO iskustvo smješteno u Fallout svijet. SPOILER ALERT: nije uspio. Ne da nije uspio, nego NIJE!

Igra je nakon samo par dana već bila na rasprodajama, a i danas (barem do sada) ste mogli kupiti Fallout 76 za cijenu par kava i bureka (ovisno gdje živite), no mnogi su i dalje radije pojeli burek nego kupili Fallout 76.

Konačno Sunce na obzoru?

Ne možemo vam dati odgovor na to pitanje jer treba biti oprezan s igrom kao što je Fallout 76, no nade i mjesta za optimizam ipak ima. Kao prvo – igra 7. travnja dolazi na Steam što će razveseliti mnoge PC igrače.

Drugo i još više bitnije – u igru dolazi ogroman i besplatan sadržaj Wastelanders koji sa sobom donosi NPC-ove, potpuno novu priču, likove, oružja i radnju.

Možemo reći da Wastelanders donosi Fallout svijet u Fallout igru.

Bethesdi je pomalo teško vjerovati u zadnje vrijeme, no oni kažu da su ispeglali hrpu bugova i da s dolaskom ove ekspanzije vraćaju Fallout igračima.

Fallout 76 Wastelanders stiže 7. travnja besplatno na PS4, Xbox One i PC. Ako vas zanima još više detalja u vezi Wastelanders dodatka, posjetite Bethesdinu stranicu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano