Vijesti

Fanovi kreirali Sonic 3D open world igru, potpuno je besplatna i izgleda odlično

Bolje od svega što je Sega napravila godinama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volimo pratiti nezavisne projekte fanova, a danas smo naišli na nešto što svakako zavrjeđuje našu pažnju. Naime, team od samo dva čovjeka, programera i dizajnera, smjestio je Sonica u prekrasni otvoreni 3D svijet s prilično pametno raspoređenim objektima, a kretanje je prirodno (po Sonic standardima) i intuitivno, što je ključno u Sonic igrama.

https://www.youtube.com/watch?v=5paaz16Nw20

Zarazna glazba i intuitivno kretanje su tu.

Dizajner pod pseudonimom Mr Lange bio je zadužen za sam dizajn, animacije, zvukove i glazbu, dok je kolega Murasaki Fox napisao engine i odradio ostale programerske poslove. Rezultat je igra pod nazivom Sonic Utopia, a mi smo oduševljeni. Moramo naglasiti kako igra nema nikakav cilj, na igračima je samo da uživaju i savladavaju određene izazove postavljene kao objekte u otvorenom svijetu. Dakle, Sonic Utopia je igra koja će vam definitivno popuniti jedno poslijepodne, a usto je i besplatna. Igru možete preuzeti s autorovog Dropboxa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano