Vijesti

Fantastična Četvorka došla u Marvel’s Spider-Man, a Insomniac već radi na nastavku igre?

Marvel nas je prevario!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eh! Da imam kunu svaki put kad netko iz igraće industrije toliko nahajpa nešto, a to bude ćorak, sad bih imao barem jedno 459kn što bi mi bilo dovoljno za kupnju jedne nove igre. Budući da nemam kunu svaki put, nemam ni za igru, ali sam opet skupa s vama postao magarac. Upravo sam ja pisao prije nekoliko tjedana vijest kako nam dolazi nešto veliko u Spider-Man igru. I došlo je, ali veliko (ne smijem napisati) zbog pristojnosti. Objavu dolaska Fantastične Četvorke u igru sam je Marvel podignuo u nebesa izjavama da dolazi jedna velika, super cool stvar i suradnja. Jučer je i došla, ali od Fantastične Četvorke nema ni F, a dobili smo zato 2 nova Spider-Man kostima. 

32904176438 47077bc0cb b

Ovo je The Bombastic Bag-Man kostim! Spajdy izgleda super s vrećicom na glavi

Drugi kostim izgleda vrlo cool, ali bitno je za reći da vam kostimi ne donose nikakve specijalne moći već su samo kozmetičke prirode. Upravo u toj činjenici leži još veće razočarenje cijelog tog hajpa. Svi igrači su pomislili da dolazi pravi DLC okrenut na priču i svijet Fantastične Četvorke i Spider-Mana. Umjesto toga dobili smo dvije kozmetičke stvari.

46727308172 3b9cbd4283 b 1

Future Foundation kostim izgleda stvarno jako cool

Insomniac radi na Spider-Manu za PlayStation 5?

Naravno da još nije ništa potvrđeno, ali čini nam se kako Insomniac već radi na novoj Spider-Man igri. To ne teba čuditi jer je prvi Spider-Man najprodavanija igra ove tematike ikada i jedna od najprodavanijih PlayStation 4 ekskluziva. Jedan od  vodećih članova Insomniaca, objavio je na Twitteru nešto u smislu “ono kad ideš prezentirati novu priču ekipi”. Internet misli da je u pitanju priča i radnja za Spider-Mana 2, a ako vas baš zanima koja bi radnja mogla biti, morat ćete se snaći sami. Ako napišemo ovdje pretpostavke, nekome ćemo morati spojlati igru, a ima još dosta vas koji tek prelazite Spider-Mana.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano