Vijesti

Fantastična Game Pass pretplata stiže i na PC – za $10 mjesečno igrajte nove igre i preko 100 drugih

Microsoft je konačno potvrdio ono što smo cijelo vrijeme znali – genijalni Game Pass s Xboxa stiže i na PC. Potvrdio je to Phil Spencer na službenom blogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će igrači na PC-u unutar mjesečne pretplate moći igrati preko 100 igara od čak 75 developera koliko žele i kad žele. Iako Phil Spencer nije obznanio koje će igre biti dostupne odmah na početku, poznato je kako roster neće biti isti kao i na Xboxu, međutim, i dalje će vrijediti pravilo da će apsolutno sve Microsoftove igre biti dostupne unutar pretplate od prvog dana.

Atraktivni naslovi i sve nove MS igre na day one

Iako ni cijena nije potvrđena, za očekivati je kako će ona biti ista kao i na Xboxu, odnosno $10, što je definitivno najbolje uloženih $120 dolara godišnje, a ako se plati odjednom na godišnjoj bazi, cijena iznosi samo $100. Jer za te novce igrate sve Microsoftove igre od prvog dana, poput godišnje Forze, State of Decaya, Halo igara, nadolazećeg The Outer Worldsa i brdo novih igara koje će Microsoft nesumnjivo najaviti na nadolazećem E3 uz novi Xbox.

Popis dostupnih igara na Xboxu je fascinantan, tu je i većina novih popularnih igara.

Unutar pretplate vrijedi popust na DLC-ove i sve igre, ukoliko ih želite kupiti i zadržati nakon isteka iste.

Phil Spencer također je potvrdio da donose oko 20 svojih igara na Steam, poput već ranije najavljene Master Chief kolekcije, Age of Empires kolekcije, Gearsa 5 i drugih, a za sve one koji su pomislili kako je ovo potez Microsofta s kojim želi osnažiti poziciju Steama pred Epic Games Storeom, Phil je naglasio kako im je želja, ali i da već rade na tome da svoje igre donesu i na druge digitalne servise igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano