Vijesti

Farming Simulator 19 prodan je u nevjerojatnih 2 milijuna primjeraka

Rezultat iz naslova više nikoga ne iznenađuje, digitalno baliranje postalo je ozbiljan biznis, dok s rastom Farming Simulatora očito raste i Focus Home Interactive izdavač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski izdavač prošle fiskalne godine (s zaključenjem krajem s zadnjim danom ožujka) rastao je za 20% na 126 milijuna dolara u prihodima, a osim Farming Simulatora rezultatu su dobrano doprinijeli hitovi poput Vampyra i Insurgency: Sandstorm FPS-a za PC.

Vampyr RPG se prodao u preko milijun primjeraka što je itekako respektabilan rezultat, dok za Insurgency zasad znamo da se prodao u 500 tisuća primjeraka u prva tri tjedna od početka prodaje u 12. mjesecu prošle godine.

Za Focus Home rast očekujemo i u ovoj aktualnoj godini, gdje je World War Z već prošao odlično s milijunskom prodajom, Plague Tale: Innocence također kotira jako dobro, dok The Surge 2 tek treba ostvarit svoj potencijal. Očekivanja kompanije su da do kraja ožujka 2022., kako piše GameDailyBiz, dosegnu godišnji prihod od 150 milijuna dolara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano