Vijesti

Postapokaliptični battle royale naslov Fear the Wolves izašao je na Steam i besplatan je za igranje!

Ljudi moji mislim da u gamerskom svijetu postoji nova poslovica koja glasi: “Nikad dosta battle royale igara!”

https://www.youtube.com/watch?v=h2S0NxvnRjE

Ne varate se, ovih dana nam je na Steam stigla nova battle royale igra!

Radi se o igri Fear the Wolwes koju je napravio Vostok Games, bivši ogranak developera koji je radio na poznatoj i fenomenalnoj S.T.A.L.K.E.R. franšizi, dan-danas jednoj od najboljih PC ekskluziva svih vremena.

Fear The Wolves ima puno toga zajedničkog s battle royale žanrom, ali ima i ponešto inovativnog. Naime, već ste primijetili da je smještena u post-nuklearni svijet Černobila. Nema tu samo straha od ostalih neprijatelja, već vam opasnost prijeti i od mutiranih vukova te različitih anomalija u zraku koje vas lako mogu lišiti života.

Cilj vam je i kao u drugim battle royale igrama – preživjeti posljednji – dok se zona radijacije neprestano smanjuje na određene točke. Ima tu novih elemenata poput sjekire kojom razbijate barikade, gas maske koja vam omogućuju dulji život u radijacijskoj zoni itd. Oružja su raznovrsna, loot sistem sličan je onom u PUBG-u, tako da sve više-manje već znadete. Developeri su zbilja mislili na sve.

Ono što možda niste znali je informacija da je ova igra sljedećih 5 dana besplatna za igranje! Tako da svi vi koji volite battle royale žanr ne biste smjeli propustiti ovu priliku. Skočite na Steam, skinite igru i zaputite se u Černobil. Ovih 5 dana također traje i promotivna ponuda te je igra na sniženju od 50 %. Znači, ako vam se igra dopadne, imate ju priliku kupiti za 10-ak eura umjesto originalne cijene od 20-ak eura.

Ako vam nije dosta novih battle royale igara ili ako vam fali stalkerovske atmosfere, možda je baš ovo igra koja će vam priuštiti tonu zabave. Developeri su izjavili da, ako igra bude uspješna, vrlo brzo bismo ju mogli vidjeti i na našim konzolama. Do tada trk na Steam i isprobajte ovaj novi battle royale biser.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close