Vijesti

FFA Awards 2016. | Odabrali smo najbolji FPS, vizualni dojam i reboot godine!

FFA zajednica je odabrala! Donosimo vam pobjednike za najbolji FPS, najbolji Triple R i najbolji vizualni dojam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnje FFA nagrade za najbolje igre su opet započele vrlo zanimljivo. Prvi dan objave pobjednika donosimo vam pobjednike prvog seta kategorija. Za ostale kategorije još uvijek možete glasovati pa ako još nište svakako požurite na FFA forum gdje možete dati svoj glas u odgovarajućem podforumu.

Za prvi dan objave pobjednika donosimo vam tri kategorije, a pobjednici su:

Najbolji FPS – Battlefield 1 (DICE)

QW7AwON

2016. godina bila je vrlo značajna za FPS žanr i imali smo prilike odigrati zaista sjajne igre u svim tipovima FPS igara. Po odabiru FFA zajednice, Battlefield 1 je sa svojim epskim bojištima i fantastičnim audio-vizualnim dizajnom osvojio najviše glasova. Povratak u 1. Svjetski rat bio je pun pogodak, a igrači su to itekako prepoznali. Nakon slabih kampanja u prošlim igrama, DICE je za novi naslov pripremio i zanimljivu kampanju koja je poslužila kao kvalitetno zagrijavanje za mrežno napucavanje.

Battlefield 1 recenzija

Najbolji Triple R (remake / remaster / reboot) – Doom (id Software)

QSNyjBR

Nakon brojnih problema u dugom razvoju u kojemu je sama igra promjenila čitav koncept, novi Doom je rebootao ovaj legendarni serijal i vratio ga u sam vrh FPS žanra igrom koja je oduševila našu zajednicu. Nezaboravna kampanja, čistokrvni gameplay i brutalni soundtrack su obilježili ovaj naslov koji nas je itekako iznenadio nakon slabašne multiplayer bete prije izlaska. id Software nije stao na izlasku budući da su nastavili s podrškom za igru u vidu niza dodatnog sadržaja kojim su još više ojačali kampanju i multiplayer, a tu je alat za stvaranje novog igrivog sadržaja, SnapMap.

Doom recenzija

Najbolji vizualni dojam – Uncharted 4: A Thief’s End ( Naughty Dog)

zFeJbuP

Developeri iz Naughty Doga vrlo su dobro poznati po svojim nezaboravnima igrama, ali i po tehničkoj kvaliteti naslova kojom uvijek guraju industriju do granica. Uncharted 4 je takav naslov koji nas je oduševio ne samo tehničkom stranom već i artističkom direkcijom. Vizualni dizajn oduzima dah kroz čitavu Drakeovu završnu avanturu i ovo je igra koju morate odigrati. Animacija, osvjetljenje, detalji na likovima… sve je odrađeno baš onako kako to samo Naughty Dog može. Jedva čekamo vidjeti što nam developeri pripremaju za Uncharted: The Lost Legacy i The Last of Us: Part II.

Uncharted 4 recenzija


Prvi dan je iza nas, no još uvijek nije gotovo stoga požurite i dajte svoj glas, ako već niste. Svaki dan vam donosimo novi set s tri kategorije, a pobjednika za najvažnjiju nagradu, igra godine, ćemo saznati u petak. Sva pravila i informacije možete pročitati ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano