Vijesti

FFA i Figo – level up! Naš streamer kupio je pravu streaming i gaming zvijer!

Kada se samo sjetimo da su prve recenzije montirane preko PS4, a gledajte sada!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerovali vi ili ne, prve recenzije na našem YouTube kanalu rađene su putem PlayStationa 4. Tamo su montirani prvi kadrovi, a čovjek koji je to sve radio, naš Figo, opako se modernizirao. Marljivo je štedio i kupio je pravo PC gaming i streaming čudo kako bismo i on i mi na FFA isporučili još kvalitetnije streamove i na kraju krajeva – kvalitetniji sadržaj prema vama.

YouTube Video!

https://www.youtube.com/watch?v=stHzQgpAGpU&t

Zato nam je drago što možemo predstaviti računalo za koje je sam Figo štedio i uložio svoj vlastiti novac. Kao što znate, nedavno smo počeli aktivnije raditi na našem YouTube kanalu, pa je kupnja ovakve mašine svakako prilika za korak naprijed, jer osim PlayStation igara, sada možemo snimati i streamati i sve one PC igre koje zanimaju naše gledatelje. Ne želim ni pomisliti kako će sad Figo igrati Fortnite. Specifikacije računala imate pri kraju videa, pa nam recite što mislite o PC-u i o tome hoće li nam biti dobar za Fortnite? 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano