Vijesti

FIFA 20 je dobila novi gameplay trailer: novi slobodnjaci, 1v1 driblinzi i bolja fizika lopte

U lipnju na E3 na predstavljanju nove FIFA-e EA se više koncentrirao na Voltu, novi street mode, kao i na vizuale, pa smo trebali čekati sve do danas kako bismo dobili prvi gameplay prikaz.

Nove gameplay elemente “klasične” FIFA-e prikazali su Sancho, Salah, Sterling i ostali, pa smo tako imali prilike vidjeti kako izgledaju novi slobodnjaci, 1 na 1 situacije iz napadačke i obrambene perspektive, poboljšana fizika lopte…

U FIFA-i 20 ćemo imati više slobode kod penala i slobodnjaka utoliko što ćemo moći lopti dodavati felš ili parabolu, uz ciljanje pozicije na golu, pa ako sve izvedemo pravovremeno, golovi će izgledati bolje nego ikada. Ako tome priključimo poboljšanu fiziku lopte, što nije floskula već se zaista vidi da je unaprijeđena, golovi će izgledati realnije nego prije.

Tu su i 1v1 driblinzi za koje iskreno ne znamo što znače i što je točno unaprijeđeno. Da, izgleda kao da obrambeni i napadački igrač imaju više kontrole, ali slične stvari EA najavljuje iz godine u godinu, da bi sve na kraju rezultiralo identičnim izvedbama gameplaya kao i prethodnih godina.

Radi li se samo o marketingu ili zaista ima 1v1 promjena trebali bismo saznati jednom kad dobijemo priliku zaigrati demo, što bi trebalo biti negdje krajem kolovoza ili početkom rujna.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Boja1964 Recent comment authors
novije starije popularnije
Boja1964

Nažalost ovo su noviteti za nekoga tko je tek počeo igrati fifu. Inače svi ovi potezi su bili mogući u nekim starijim fifama počev od fife 16. Dakle,oni vraćaju nešto što smo imali u starijim fifama. Očito su očajni i bez ideje kada rade ovakve rikverce nadajući se da će zaustaviti pad inteesa igrača za igrom. Nikada do sada a igram od 2012 godine igra jije tako brzo umrla kao ove godine. Ne može se reći da ne pokušavaju igru održati živom ali ne pomaže. Igračka zajednica je presudila igri i fifa 20 će biti najozbiljniji test u kom smjeru… Read more »

Povezano

Back to top button
Close
Close