Vijesti

FIFA 20 je konačno dobila nadogradnju koja popravlja karijeru

Jedna od najvećih zamjerki u našoj FIFA 20 recenziji bio je katastrofalni Career mode. Nova 1.05 nadogradnja koncentrirala se najviše upravo na taj aspekt igre. Tako je popravljen onaj iritantni bug kad gdje najjače momčadi svijeta protiv vas postavljaju pola momčadi iz omladinskih pogona, a zatim čak i ispadaju iz lige. Treba napomenuti kako “fix” ne radi na postojećim karijerama. Trebat ćete započeti novu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popravljena su i ona čudna slavlja igrača na 0:0 rezultatima, igranje klubova s reprezentacijama usred sezone, popravljen je Carabao Cup…

Gameplay promjene

Legendary razina težine sad je još i teža, pa je AI sad jači u driblanju i izvođenju slobodnih udaraca. Neki potezi sad su teže izvedivi, a “popravljen” je i golman koji više nije zacementiran u sudarima sa suigračima, pa će odsad, ako se se sve poklopi, lopta golmanu ponekad i ispasti iz ruke. Nadamo se samo kako ovaj element igre neće biti isforsiran.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano