Vijesti

Final Fantasy VII Remake dolazi i na PlayStation 5

Dobro, ovo i nije veliko iznenađenje kad uzmemo u obzir da prva epizoda igre dolazi tek u ožujku 2020. godine. Ako smo možda pomislili da ćemo izlazak ostatka serijala čekati manje, onda smo se prevarili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, iduća epizoda prema dostupnim informacijama uopće neće izaći 2020. godine nego tek iduće godine kad će PS5 već debelo izaći na tržište. Nije poznato još uvijek koliko velik dio igre zapravo izlazi u drugoj epizodi što dosta zbunjuje igrače. Naime, prva epizoda koja dolazi u ožujku 2020. godine čini samo oko 20% igre.

Ako Square Enix nastavi raditi i izdavati epizode ovim tempom, izlazak igre bi se mogao odužiti na nekoliko godina što je prilično smiješno zapravo.

Istina je da je ovo zaista ogroman i velik projekt, a igra izgleda fantastično, no svejedno mislimo da će se razvojni proces igre previše, baš previše odužiti.

Nije poznato hoće li Square Enix samo portati igru na PS5 (PS5 će biti BC s PS4 igrama) ili će PS5 vlasnici dobiti još neke ekstra “sastojke” koji nisu bili mogući na PS4 konzoli. Možda bi za sve bilo bolje da samo prebace igru na PS5 jer ako će raditi dodatno na PS5 verziji, to bi značilo da FFVII Remake neće izaći idućih 5-6 godina u svakom slučaju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano