Vijesti

Final Fantasy VII Remake dolazi i na PlayStation 5

Dobro, ovo i nije veliko iznenađenje kad uzmemo u obzir da prva epizoda igre dolazi tek u ožujku 2020. godine. Ako smo možda pomislili da ćemo izlazak ostatka serijala čekati manje, onda smo se prevarili.

Naime, iduća epizoda prema dostupnim informacijama uopće neće izaći 2020. godine nego tek iduće godine kad će PS5 već debelo izaći na tržište. Nije poznato još uvijek koliko velik dio igre zapravo izlazi u drugoj epizodi što dosta zbunjuje igrače. Naime, prva epizoda koja dolazi u ožujku 2020. godine čini samo oko 20% igre.

Ako Square Enix nastavi raditi i izdavati epizode ovim tempom, izlazak igre bi se mogao odužiti na nekoliko godina što je prilično smiješno zapravo.

Final Fantasy VII Remake – E3 2019 Trailer | PS4

Istina je da je ovo zaista ogroman i velik projekt, a igra izgleda fantastično, no svejedno mislimo da će se razvojni proces igre previše, baš previše odužiti.

Nije poznato hoće li Square Enix samo portati igru na PS5 (PS5 će biti BC s PS4 igrama) ili će PS5 vlasnici dobiti još neke ekstra “sastojke” koji nisu bili mogući na PS4 konzoli. Možda bi za sve bilo bolje da samo prebace igru na PS5 jer ako će raditi dodatno na PS5 verziji, to bi značilo da FFVII Remake neće izaći idućih 5-6 godina u svakom slučaju.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close