Vijesti

Final Fantasy VII Remake dolazi na dva diska, izgleda predivno i bacio je fanove u delirij, ali je pomalo i razočarao…

Marvel’s Avengers prikaz je “ukrao” show i možda čitav E3 uopće, ali do tada igraći svijet je ponajviše zapalio Final Fantasy VII Remake gameplay. Igra izgleda apsolutno predivno i fantastično. Internet je jednostavno eksplodirao kad je krenula konferencija i prvi gameplay prikaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Square Enix je konačno pokazao hrpu gameplaya koji će vas vjerojatno oduševiti. Posebnu pozornost posvetite prikazu borbe jer kao što ćete primjertiti, jedna vrsta borbe je ona “bezglava” real-time borba, a druga je više taktička koja bi zapravo trebala oduševiti fanove originala i borbe na poteze.

Kao što znate igra dolazi 3.3.2020. godine. Zanimljivo je da dolazi na dva Blu-Ray diska što znači da je puna sadržaja.

Ono što je zapravo razočaravajuće je podatak da ovo nije niti blizu cijela igra već ova epizoda obuhvaća Midgar. A znamo da imamo još itekako igre izvan samog Midgara.

Nije poznato kad će uopće izaći ostatak igre. Square Enix ne priča otvoreno o tome niti je jasno u koliko će epizoda zapravo doći Final Fantasy VII Remake. Još uvijek ne znamo jesu li ove dvije edicije igre pune igre ili samo sadržavaju ovu prvu epizodu.

Final Fantasy VII Deluxe verzija

1ST Class Edition

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano