Vijesti

Final Fantasy XV ne posustaje i donosi pregršt novog sadržaja

Sapunica se nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi rekao da je već prošlo gotovo godinu dana otkako smo po prvi put zaigali petnaesti nastavak legendarnog serijala. Iako je mnogim fanovima ostavio gorak okus u ustima, Square Enix čini apsolutno sve kako bi popravio nastalu štetu i vratio igru u naše konzole. Nakon dvije epizode vezane uz Gladiolusa i Promptoa, došlo je vrijeme i za posljednju, Ignisovu avanturu.

Smještena u samo središte bitke između Leviathan, svemoćne božice mora, i našeg budućeg kralja, Noctisa, Episode Ignis prepričava priču iz Ignisovog kuta gledanja. Tako će naš Iggy, kako ga prijatelji zovu, skakutati po krovovima, boriti se protiv carske vojske pa čak i stati uz bok okorijelom neprijatelju. Sudeći po trailerima ovo bi mogla biti najemotivnija, a samim time i najbolja epizoda do sada. Uza sve to, Episode Ignis će imati nekoliko krajeva koji će bacati novo svijetlo na završetak glavne priče, no neće imati direktan utjecaj na sam kraj (preostaje vidjeti kako će to biti izvedeno).

https://www.youtube.com/watch?v=yfyMzP5R3HE

Evo što nam donosi Episode Ignis.

Yasunori Mitsuda, legendarni japanski kompozitor, odgovoran je za glazbu. S tri sasvim nove skladbe, Mitsuda nastoji uhvatiti i prenijeti emociju koju epizoda nosi. Kako će mu to uspjeti, predstoji vidjeti, no sudeći prema njegovom dosadašnjem radu, straha ne bi trebalo biti.

https://www.youtube.com/watch?v=Agjk7CW_St8

Dobili smo čak i prve tri minute igre!

No ovdje nije kraj jer Hajime Tabata ima plan vratiti interes igrača, i to dodavanjem nove epizode – Episode Ardyn. Ova je vijest podigla najviše prašine i izazvala oduševljenje fanova. Projekt je u početnim fazama i obavijen je velom tajne. Kao šečer na kraju uspjela se provući još jedna malena informacija – najnovijim patchem, koji će izaći 12. prosinca, dobit ćemo priliku promjene igrivih likova. Prema viđenom, svaki lik bi trebao imati posebne elemente gameplaya što bi svakako moglo produbiti samu borbu i ponuditi ponešto osvježenja za svakoga tko se misli vratiti. Naposljetku, valja zaključiti kako Final Fantasy XV napokon zauzima onaj oblik koji je trebao nositi od prvog dana izlaska.

https://www.youtube.com/watch?v=7H9F5g3j9Mk

Bacite oko na nekoliko mudrih riječi Yasunoria Mitsude i prepustite da vas njegova glazba ponese negdje daleko.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano