Vijesti

Firestorm je prilično mrtav, pa je DICE opet maknuo duose iz igre

Nevjerojatno je kakve gluposti izvodi DICE. Nije uopće čudno da igračima više nije ništa jasno kad DICE mijenja razmišljanja kao čarape. Kao što znate svi, Firestorm je BR mode u Battlefieldu i u osnovi nudi solo i squad igranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DICE je onda nakon toga privremeno ubacio duose i igrači su bili zapravo sretni i zadovoljni. No, onda je netko pametan iz DICE-a odlučio maknuti duose iz čista mira. Igrači na netu su poludjeli zbog toga jer je duo mode zapravo bio prilično igran.

Nakon nekoliko dana DICE je odlučio na zahtjev igrača vratiti duo mode, a sad ga opet miče jer kažu da ga ne igra nitko jer većina igrača opet igra squadove.

Razloga zašto je to tako sigurno ima više, a glavni je da je Firestorm mode prilično mrtav. Ni sama osnovna igra nije u nešto boljem stanju što je prava šteta. Ne pomaže ni činjenica da DICE malo ubaci, pa onda izbaci, pa opet ubaci i onda opet izbaci mode koji bi trebao biti zapravo tamo od prvog dana.

Šteta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano