Vijesti

Focus Home Interactive prikazao jedan sat igranja Vampyra

Sudeći prema videu još uvijek nisu popravili facijalne animacije.

Stigao je novi video za nadolazeći Vampyr u kojemu Tom i Phillipe iz Focus Home Interactivea igraju i objašnjavaju gledateljima pojedine elemente igre.

Prikazana dionica je odigrana prošlog tjedna u sklopu developer strujanja, a momci su diskutirali o igri i odgovarali na pitanja zajednice. Video prikazuje priču nakon otprilike 6 sati igranja, a otkriveni su neki sustavi koji čine ekosustave građana i pojedinih kvartova.

Naime, u Vampyru će naše odluke imati veliki utjecaj na cijeli grad, jer ako odlučimo ubiti važne individue to može utjecati na pojedinačni kvart. Isto tako ako pretjeramo u ispijanju krvi nedužnih građana, cijeli kvart će se jednostavno raspasti kao jedan ekosustav grada.

S druge strane, možemo kako priliči jednom doktoru, bez obzira što je vampir, pomagati sugrađanima izradom specijalnih lijekova na temelju provedenih istraživanja. Podsjetimo se, London je zahvatila španjolska gripa, smrtonosna bolest od koje su mnogi građani izgubili živote, a vampiri i razne nadrealne kreature nikako ne pomažu u smirivanju sitaucije.

Vampyr izlazi 5. lipnja ove godine za PC, PlayStation 4 i XboxOne, a u nastavku možete pogledati jedan sat igranja.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close