Vijesti

Fortnite je s novom sezonom iskopirao Apex Legends u jednoj stvari što je zapravo odlično

Od najboljih se kopira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što većina vas zna koji igrate BR igre, jučer je u Fortnite došla nova sezona. S njom dolazi gusarska tematika, zmajevi, zmije i tko zna što još ne, ali igrači su primjetili da je s novom sezonom došlo još nešto novo u igru. Nešto odlično što je najbolje implementirao Apex Legends.

Copy-paste

Pričamo o ping sustavu koji je Apex Legends jednostavno usavršio kao niti jedna igra do sad. U Apex Legendsu možete komunicirati s drugim igračima bez da zapravo pričanje s njima i ne treba vam headset. Sličnu stvar je iskopirao Fortnite. Odnosno, gotovo je sve identično kao u Apexu.

U Fortniteu od jučer ako kliknete primjerice L1 na PS4 možete označiti različite korisne stvari na mapi vašim suigračima. Baš kao i u Apex Legendsu, kad stisnete jednom dugme kreirat ćete ping koji usmjerava na lokaciju, item ili oružje. Ako napravite dvostruki tap po gumbu upozorit ćete svoje igrače o lokaciji neprijatelja.
 
Sustav je ovo koji fantastično radi u Apex Legendsu i koji bi trebali primjeniti svi u svojim igrama. Kako to zapravo izgleda u stvarnosti pogledajte u videu ispod.
 
 
Zanimljivo je da većina igrača uopće nije shvatila da je nešto ovako dobro i važno došlo u Fortnite. Tek su shvatili kad je internet počeo brujati o kopiranju Apexa. Naučite koristiti ping sustav i igra će postati puno ugodnija za igranje. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano