Vijesti

Fortnite ponovno kopira Apex Legends i to je ponovno sasvim OK!

Možda je Fortnite najpopularnija battle royale igra, i općenito jedna od najpopularnijih igara današnjice, ali Epic se ne srami iskopirati i posuditi ideje od konkurencije.

I to je sasvim OK, ako su te ideje dobre i ako ih konkurencija bolje radi. Samo da vas podsjetim, prije par tjedana Fortnite je iskopirao genijalni Apexov ping sustav što je zapravo jako dobro.

Novi mjesec, novo kopiranje

S novim updateom v8.30 dolaze takozvani “Reboot kombiji” gdje ćete moći oživjeti vaše suborce iz partija. Dakle, igrate squad, jedan je poginuo. Trenutno kad poginete za vas je gamer over, ali od sad smrt u ovoj BR igri nužno ne znači kraj.

Znate da Apex Legends ima “respawn beacone”, a sličan koncept donosi i Fortnite. Naravno, tih reboot kombija će biti svega nekoliko na mapi i kad ga jednom iskoristite, nema više. Od palog suborca pokupit ćete njegovu reboot karticu i ako uspijete doći do reboot kombija, možete ga/ih oživjeti.

Druga opasnost je kad koristite reboot kombi, on će prilično glasno dati doznanja svim igračima na mapi da ste tamo, stoga budite oprezni. Većina igrača je ovu promjenu dočekala pohvalno.

Je li vrijeme da Apex Legends iskopira Fortnite?

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
kplusmortadela Recent comment authors
novije starije popularnije
kplusmortadela

Pa i blackout ima respawn mehanike pa niko ne vice da oni kopiraju Apex, nije mi jasno odakle ta silna mrznja prema Fortnutu.

Povezano

Back to top button
Close
Close