Vijesti

Frostpunk u novim zakrpama donosi beskrajnu igru i izazove da se smrznete

Kada su vrući ljetni dani, povratak vječnoj i okrutnoj zimi na ekranima je taman da nas rashladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno smo u našoj recenziji pisali kako nas je oduševila jedna od najboljih PC ekskluziva u zadnjih nekoliko godina – Frostpunk. 11 bit Studios ne odustaje i nastavlja s poboljšanjem već prisutnih mehanika i dodavanjem novih mogućnosti. U nizu besplatnih updateova stiže mnoštvo novosti.

Prvo veliko ažuriranje donijet će Survival način igranja koji će pružiti veći izazov te dodati posebne modifikatore koji će se prilagođavati još okrutnijim uvjetima Frostpunka, a pružiti će izazov i onima koji su igru već dovršili na najvišoj težini. Uz to nam dolazi početak customizationa automatona i ljudi u našoj koloniji. U početku ćemo im moći dodijeljivati imena, no developeri obećavaju veće mogućnosti uređivanja u budućnosti. Tu je i novi scenarij pod nazivom The Builders koji donosi novu priču i još malo izazovniji gameplay, a to će ujedno biti i najveći dodatak ove godine.

frost2

Nadamo se kako će se proširiti i sistem zakona.

Tu će se također naći i novi mod naziva Endurance koji donosi igru bez kraja, odnosno sandbox način igranja u kojemu igrate dok… Pa, dok se ne smrznete. 11 bit Studios obećava jedinstveniji pristup navedenom modu, iako više detalja nisu otkrili. Na kraju, posljednji veći dodatak donosi foto mod kako bi se uhvatila sva raskoš i ljepota okrutne zime koja ne oprašta ni najmanju grešku.

Ovo je put koji će Frostpunk preći u ovoj godini, no sudeći po uspjehu igre, čeka nas još mnoštvo toga u 2019.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano