Vijesti

Gdje je nestala ljubav prema Remedyju? Control izlazi za koji dan, izgleda fantastično, a svi šute…

Što se događa? Ljeto? Žene? Sunce? Remedy izbacuje novu igru, a svijet je stao. Ili ste svi ostarili pa vas dobre igre više ne uzbuđuju kao nekada? Valjda ste svi odrasli i napredovali, a nekolicina nas je valjda zaostala i još uvijek se veseli svakom Control videu. A nije da nismo pisali o igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kliknite ovdje i čeka vas nekoliko članaka o igri o kojoj se slabo priča, a vrlo lagano riječ je o Dark Horse naslovu za ovu godinu. Dark Horse igra je ona igra na koju nitko ne računa, o kojoj se malo piše i priča, a razvali kvalitetom. Nešto kao naša reprezentacija na SP u Rusiji.

Control

No, nije kasno da se još ubacite u vlak zvan Control. Je, ime za igru je generično. Nije zvučno uopće. Nakon imena kao što su Max Payne, Alan Wake ili Quantum Break, Control zvuči jednostavno. No ime ne čini igru, pa ćete tako shvatit kad pogledate zadnji trailer da Control ima ogroman potencijal. I da ovakvu igru može samo Remedy napraviti.

Na stranu sci-fi priča koja će nas možda iznenaditi pozitivno sa svojim sci-fi štihom i raznim zavjerama, akcija u igri je baš čisti spektakl. Kao i grafika. Teško je ne primjetiti da Control malo posuđuje elemente iz Quantum Breaka, a pomalo koketira i s Max Payneom. Samo se čini da je sve dodatno nadograđeno i na jednoj višoj razini.

Igra je u potpunosti single player naslov, pa ako čekate nekakav BR mode za 100 igrača koji po mapi koriste telekinetičke moći i savijaju vrijeme, onda to nećete dočekati.

Telekinetičke moći i manipulacija vremenom pomalo podsjećaju na Star Wars i Force Unleashed, samo djeluju puno zabavnije. Nažalost, mi nismo imali priliku isprobati igru, no čini nam se da nas čeka prava poslastica. Posebno kad pričamo o akciji i napucavanju. Igra je čista akcijska avantura s velikim primjesama nadnaravnih događanja i kaosa, a upravo to i volimo kod Remedyja jer ako je itko vrhunski majstor akcije, onda su to oni.

Također, poznato je da će igra imati podosta side misija koje će nagrađivati igrače jedinstvenim nadogradnjama lika, a gotova svaka side misija će imati na kraju bossa kojeg neće biti lagano ubiti što možete pogledati u videu ispod.

Internet i YouTube su puni gameplaya, pa ako vas zanima igra ili smo vas malo uspjeli više zainteresirati, svakako pogledajte videe. Mi više nećemo jer smo sigurni da nas čeka vrlo kvalitetna igra, a nadamo se da ćemo se dokopati i primjerka za recenziju. Ipak je glavna community menadžerica iz Hrvatske.

Control izlazi taman kad se vratite s plaža dekintirani, ali naučili smo svi živjeti bez love. Zaokružite 27.8. kao bitan datum ako imate PS4, Xbox One ili PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano