Vijesti

Ghost of Tsushima, Cyberpunk 2077 i The Last of Us Part II stižu početkom 2020. godine?!

Tri velike PlayStation 4 ekskluzive do nedavno su bile bez ikakvog datuma izlaska. Neki dan smo doznali da Death Stranding izlazi 8.11. Isti dan smo iz nekoliko različitih i jakih izvora dobili informacije kako je Sony namjerno pomaknuo izlazak The Last of Us Part II igre na početak, odnosno prvu polovicu 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno da je igra bila spremna za jesen ove godine, ali ju je Sony pomaknuo jer ne želi dvije ekskluzive u tako kratkom razmaku, ali isto tako ne želi dvije igre ubaciti u hitovima “nabijenu” jesen.

Treća ekskluziva za koju se pitamo kad će doći je naravno Ghost of Tsushima. Ponovno se moramo pozvati na Jason Schreiera, urednika Kotakua i jednog od najjačih ljudi gaming industrije uopće.

Prema njegovim informacijama, Ghost of Tsushima također stiže početkom 2020. godine, odnosno u prvoj polovici godini. Za vjerovati je da će Sony u Q1 (siječanj-travanj) izdati dvije igre, iako pazite naslove koji bi također trebali doći u istom periodu.

Cyberpunk 2077, TLOU2, Ghost of Tsushima, FF7 Remake u prvih 6 mjeseci? Ima smisla, jer znamo da na 99% na jesen iduće godine stiže PlayStation 5. Jedino je upitno kad će Microsoft izdati svoj next-gen Xbox, ali to ćemo saznati već idući tjedan kad kreće E3 na kojem će MS gotovo sigurno najaviti next-gen Xbox i otkriti datum izlaska.

Čini nam se da će početak 2020. godine biti skroz, baš skroz nabijen vrhunskim igrama. Baš kako i dolikuje zalasku generacije koja nam je pružila na stotine ili tisuće sati zabave.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano