Vijesti

Ghost of Tsushima grafički izgleda toliko nevjerojatno da šef PlayStationa sam ne vjeruje

Ghost of Tsushima i The Last of Us Part II – dvije igre koje jedva čekamo, a o kojima toliko malo znamo. Znamo žanr, znamo da će biti hit igre, ali ne znamo jesu li PlayStation 4 ili PlayStation 5 igre, ili su to pak puno vjerojatnije i PS4 i PS5 igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno malo znamo o Ghost of Tsushimi. Vidjeli samo samo da igra fantastično izgleda i onda je nastao pravi muk. O igri malo tko priča ili piše jer informacija jednostavno nema.

Znate svi da The Last of Us Part II medijska prezentacija stiže točno za 7 dana kad ćemo valjda saznati datum izlaska i vidjeti novi gameplay, no gdje je Ghost of Tsushima? Nitko ne zna osim samog Sonyja, Sucker Puncha i Shuhei Yoshide koji očito igra igru.

U intervju za japanski časopis Famitsu, Shuhei je pričao o PlayStationu i igrama, a posebno se dotaknuo Ghost of Tsushime za koju je izjavio da ima nevjerojatnu grafiku.

Ghost of Tsushima is also great. I’m overwhelmed by graphics. When I play with it, it is so beautiful that my hands stop. There are many scenes that make Japanese scenery 1.2 times more beautiful.

Dakle, čovjek koji je vidio sve PlayStation ekskluzive i bez čijeg blagoslova one ne mogu izaći, kaže da zna igrati Ghost of Tsushimu i ne raditi ništa, već samo se diviti grafici.

Ako on misli na PlayStation 4 verziju, kakva će onda biti PlayStation 5 verzija koja će zasigurno izaći?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano